Bezoek aan Driessen Leder combineren met een dagje uit bij Piet Klerx

Philippe Driessen

28-01-2024

dagje-uit-piet-klerx

Als u van plan bent om een bezoek te brengen aan Driessen Leder in Waalwijk, dan is het leuk om te weten dat u uw bezoek kunt combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld het Schoenenmuseum of Piet Klerkx. Bovendien is de Efteling ook vlakbij. Hieronder vindt u een korte beschrijving van elk van deze plaatsen en hun adres:

Schoenenmuseum: Het Schoenenmuseum is een uniek museum gelegen in Waalwijk, Nederland. Het museum is gewijd aan de rijke geschiedenis en het ambacht van schoenenproductie in de regio. Het biedt bezoekers een fascinerende kijk op de evolutie van schoenen, van traditionele handgemaakte exemplaren tot moderne high-fashion ontwerpen. Met een uitgebreide collectie van historische schoenen, machines en gereedschappen, biedt het museum een boeiende ervaring voor zowel schoenenliefhebbers als geschiedenisfanaten. Het adres is Raadhuisplein 1, 5141 KG Waalwijk 12.

Piet Klerkx: Piet Klerkx is een woonwinkel in Waalwijk, waar u alles voor uw huis kunt vinden. Van meubels tot woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Bij Piet Klerkx Waalwijk ontdekt u niet alleen de grootste collectie meubelen, van design tot onze kwalitatieve huiscollectie, maar ook woonaccessoires, keukens, badkamers, vloeren en gordijnen. Laat u inspireren door talloze verschillende woonstijlen en de mooiste meubels in Waalwijk. Kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk voor een dagje uit en maak deze dag compleet met een bezoek aan Piets Brasserie voor een heerlijke lunch. Het adres is Professor van der Waalsweg 2, 5144 NG Waalwijk 3.

Tip: Even lekker smikkelen met het 12 uurtje (ei, soepje, kroket met brood) van Piet Klerkx is echt een aanrader voor maar 7,50 euro.

Efteling: De Efteling is een attractiepark in Kaatsheuvel, Nederland. Het park is bekend om zijn sprookjesachtige sfeer en attracties, zoals de Python, de Vliegende Hollander en de Droomvlucht. Het park heeft ook een aantal restaurants en winkels. Het adres is Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel 4.

Recente posts
particulieren-verkoop
cursus-tassen-maken
dagje-uit-schoenenmuseum

NAAR BOVEN


Contact

info@driessenleder.nl

M +31 6 23 130 140

T +31 416 561 666

Producten

Meubelleder

Particulieren verkoop

Orthopedie

Schoenenleder

Projectenleder

Onze mogelijkheden

Custom made leder

Just in time levering

Informatie

Algemene voorwaarden

Leder een natuurproduct

Mens, milieu en onderneming

Webshop

www.koeien-huid.nl

Adres

Altenaweg 16

5145 PC Waalwijk

Nederland

Openingstijden

Ma - Vr 8:30 - 17:30 uur

Particuliere verkoop

WO

12:00 tot 17:00 uur

DO

12:00 tot 17:00 uur

VR

12:00 tot 17:00 uur

(Vrij Inloop)

Buiten deze tijden op afspraak

Volg ons

logo driessen leder